'PUSH PLAY' PROCESS

Professionele videocontent heeft de juiste voorbereidingen nodig. Je wil tenslotte je budget optimaal
besteden. En de gewenste doelen daadwerkelijk realiseren. We beginnen daarom nooit zomaar met
filmen, maar wel met het stellen van de juiste vragen. Om zo samen de beste keuzes te maken die
leiden tot de meeste impact. Of anders gezegd: resultaat dat trots maakt. Want daar doen we het voor.

welkom bij de crew.

Wij nemen je graag mee in de wereld van video. Maar willen ook jouw wereld goed leren kennen.
Want alleen dan maken we samen de beste keuzes. We zien je daarom graag als onderdeel van ons
team. Jouw filmcrew. Let’s get ready to roll!

Dit is hoe wij als creative video agency het beste uit jouw video halen:  

Briefing en contact.

Om zo veel mogelijk waarde toe te voegen, bespreken we eerst goed wat je wensen zijn en waarom. We weten precies hoe we met jou tot de kernboodschap komen. Vanuit concrete doelstellingen maken we vervolgens de juiste keuzes. En kunnen wij aan de slag met een uniek concept. Soms meerdere, in verschillende prijsklassen. 

De beste voorbereiding.

Goede voorbereiding is essentieel voor optimaal resultaat. Op basis van het gekozen concept regelen we wat er allemaal nodig is. Zoals geschikte locatie(s), aankleding, props, acteurs, sprekers, crewleden en eventuele officiële toestemmingen. Ook denken we in deze fase goed na over planning en deadlines.

Actie.

Tijd voor actie. Alles en iedereen staat klaar op de set. Het is zover: sound, camera and… action! Het is tijd om jouw verhaal om te zetten in content die raakt.

Montage en nabewerking.

Met de juiste montage en nabewerking, komt het concept werkelijk tot leven. Natuurlijk kijken we naar kleur en geluid. Maar misschien zijn er nog extra’s nodig? Zoals een voice-over, animaties, speciale muziekwensen of visuele effecten. 

Het resultaat.

Popcorn-time! Jouw video is klaar. Opgeleverd volgens de juiste specificaties en in het juiste formaat (of formaten). Tada! Push play en geniet.

wat kost een video productie?

Hoeveel kost nou zoiets? Een logische vraag. Waar eigenlijk nooit meteen een antwoord op te geven is. Omdat zoveel factoren de prijs bepalen. Hoeveel crew-mensen zijn er nodig op de set? Denk aan de regisseur, mensen voor het licht, de aankleding en set- en productie-assistenten. Maar ook make-up artiesten en stylisten. Hoeveel acteurs hebben we nodig? En wie? Hebben we te maken met portret- of beeldrechten? Of speciale vereisten voor televisie? Ook de locatie speelt natuurlijk een grote rol in de kosten. Evenals gewenste visuele effecten.  

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bottom line: er kan veel. Maar het moet ook kunnen, budgetwise. Daar blijven we realistisch in. Maar ook creatief! Geen zorgen dus. Want evenals veel bepalende factoren voor wat betreft de kosten, zijn er ook veel mogelijkheden. Wij kennen die. En zijn inventief. Met volop ideeën en vindingrijke oplossingen, bieden we je altijd een uniek en creatief concept. Samen maken we de beste keuzes. 

Video afspelen

starten met videocontent?

Natuurlijk! Laten we kennismaken. Neem contact op, dan plannen we een afspraak.