OUR STORY(BOARD)

Jij wil een kneitergoede video. Waar begin je? Wat zijn de beste keuzes? Logische vragen, vinden wij. Door de vele mogelijkheden en factoren om rekening mee te houden, snappen wij goed dat de juiste stappen niet per se eenvoudig zijn. En dan heb je soms ook nog extra uitdagingen: het mag niet te veel kosten of het moet snel af.

wij zijn Studio Bravoure.

No worries! Studio Bravoure is er voor jou. Wij zijn je startpunt. Bij ons stap je in en nemen we je mee langs de beste route richting effectieve videocontent. Samen kiezen we de juiste richting, omdat we door goede vragen echt begrijpen waar je naartoe wil. En soms treden we bewust buiten de gebaande paden. Bij het eindpunt sta je versteld. Je bent trots.

Net als wij. Pas wanneer jij glundert, zijn wij tevreden.

De drive om mooie dingen te maken en daarmee organisaties te helpen hun doelen te bereiken, zorgde in 2017 voor de oprichting van Studio Bravoure. Een creatieve partner die niet klakkeloos ‘draait’ wat gevraagd wordt. Maar kritisch durft te zijn en intensief met je samenwerkt om de beste keuzes te maken. Wij gaan voor resultaat dat staat en onthouden wordt. Altijd.

Bij Studio Bravoure werken we voor veel verschillende soorten organisaties. En ook veel samen met reclame- en marketingbureaus. Er is eigenlijk geen video-vraagstuk dat we uit de weg gaan. Want creatieve ideeën hebben we altijd. En verrassende oplossingen daardoor ook!

Misschien herken je iets van ons werk? Gemaakt met liefde en lef.  

Studio Bravoure onderdeel van Zuiver Group.

Studio Bravoure is onderdeel van de Zuiver Group, een groep van 4 agencies met elk een eigen specialistische expertise. Zuiver Media (media-inkoop en -executie), Wind Mee (online marketing), Modern Minds (webdevelopment) en wij dus, Studio Bravoure. Onze aanvulling in videoproductie zorgt voor een mooie wisselwerking in het bieden van een complete dienstverlening richting organisaties die media inzetten voor meer succes.   

Vanuit onze locatie in Rotterdam werken vanuit deze 4 agencies als collega’s intensief en crossmediaal samen. We bundelen onze krachten waar het verrijkend is. Voor jou betekent dit ook dat je met al je andere marketing- en mediavragen snel geholpen kunt worden. En dat extra kennis over marketing en media goed benut wordt. Zoals bij de verspreiding van je video bijvoorbeeld. Jouw doelgroep op de juiste momenten bereiken? Laat het maar aan ons over!  

waarom Studio Bravoure?

creativiteit: we've got you covered!

Creatieve ideeën nodig? Wij hebben die. Je bent bij ons verzekerd van een creatief concept. En bovenal uniek. Omdat we precies weten hoe we dit aansluiten bij jouw identiteit, doelgroep en doelstelling. Onze creatieve mindset dwingt ons na te denken over ideeën waar nog niemand aan gedacht heeft. Zo zijn er gigantisch veel mogelijkheden en visuele effecten om uitstraling en sfeer mee te creëren. Denk aan cameravoering, kleurgebruik of compositie. We’ve got you covered!

partner, geen uitvoerder

Videocontent, die van alle kanten goed in elkaar zit. Dat vinden we belangrijk. Dat betekent niet klakkeloos een script uitwerken. Maar samenwerken. Je geeft bij ons dus niks uit handen, maar je wordt onderdeel van onze crew. We stellen je de juiste vragen en denken met je mee in de mogelijkheden van video. Is het idee of concept geschikt voor het behalen van je doelstellingen? Of is er een betere manier? Wij zijn daar duidelijk in. Ons werk moet het juiste effect hebben. Zoveel mogelijk impact, daar gaan we voor.

aanstekelijk lef

We zijn altijd op zoek naar iets dat de video net wat meer kracht geeft. We willen een onuitwisbare indruk maken, een soort stempel op iemands gedachten over jouw merk. Levendig. En niet makkelijk te vergeten. Om dit waar te maken zitten we bovenop nieuwe technieken, trends of mogelijkheden (bijvoorbeeld door vernieuwd apparatuur). We steken tijd in het ontwikkelen van nieuwe ideeën. We experimenteren, leren en durven nieuwe dingen te proberen. Vanuit vertrouwen, creativiteit, expertise en bravoure. Een beetje lef om het anders te doen, vragen we soms ook van jou als klant. Want vooral dan krijg je net een beetje meer.

sterke videocontent creëren voor jouw merk?

Wil je aan de slag met effectieve visuele content, precies passend bij jouw merk, doelgroep en doelstelling? Neem contact op, dan plannen we een kennismaking.