L’AMOUR & BRAVOURE

Video kent veel mogelijkheden. We bespreken daarom graag eerst uitgebreid jouw wensen,
doelstellingen, doelgroep en het liefst ook je budget. Om realistisch na te kunnen denken over een
ijzersterk concept. Altijd creatief en uniek. Gevoed met liefde voor het vak en een beetje lef.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

waar we goed in zijn.

bedrijfsvideo's.

Je organisatie, producten of diensten aantrekkelijk presenteren, zodat het kijkers boeit en nieuwsgierig maakt. Maar ook herkenning oproept. Dit vraagt erom beeld, geluid, voice-over en visuele effecten perfect aan te laten sluiten bij jouw merkidentiteit. Wij weten precies hoe.

brandingvideo's.

Je merkbeleving boosten in pakweg 30 seconden. Om een positief imago te creëren, je merkbekendheid of -loyaliteit te versterken of meer connectie met je doelgroep te realiseren. Dit wordt mogelijk met een branding video. De identiteit van je organisatie krijgt de hoofdrol. Met precisie kiezen we de juiste woorden, (stem)geluid en look & feel.

explainervideo's.

Laten zien hoe iets werkt. Hoe je iets aanpakt. Of welke nieuwe functies er zijn. In explainervideo’s maken we het kraakhelder. Waarom? Vaak als een soort service, om het je klanten of gebruikers nog makkelijker te maken. Maar ook steeds vaker om niemand buiten te sluiten. Met video vergroot je jouw toegankelijkheid.

tv-commercials.

Gegrepen worden door beelden. Kippenvel krijgen. Of een glimlach. Omdat het echt bij je binnenkomt. Omdat het raakt. Dat is de kracht van video. En slim dus om in te zetten voor je merk. Bijvoorbeeld om je naamsbekendheid te vergroten en je merk een boost te geven. Wij produceren tv-reclames en regelen alles wat daarbij komt kijken.

tv-commercials.

Gegrepen worden door beelden. Kippenvel krijgen. Of een glimlach. Omdat het echt bij je binnenkomt. Omdat het raakt. Dat is de kracht van video. En slim dus om in te zetten voor je merk. Bijvoorbeeld om je naamsbekendheid te vergroten en je merk een boost te geven. Wij produceren tv-reclames en regelen alles wat daarbij komt kijken.

tv-billboarding.

Kort voor of na een televisieprogramma jouw merk tonen in een promotievideo van 5 seconden. Doeltreffend! Om zo meer naamsbekendheid te genereren onder een relevante groep kijkers. De awareness vast te houden na je eerder uitgezonden tv-commercial bijvoorbeeld. Of zonder grote budgetten toch zichtbaar te zijn op televisie.

movie grafix.

Je boodschap op het witte doek, zonder dat je een (dure) commercial nodig hebt? Het kan! Je trekt de aandacht van bioscoopbezoekers namelijk ook goed met Movie Grafix. Dit zijn promotievideo’s van 15 a 20 seconden, waarin we bijvoorbeeld afbeeldingen, animaties, teksten, huisstijlelementen, muziek, logo’s en voice-overs doeltreffend combineren. Ook voor je website of social media kanalen zijn Movie Grafix beproefde eye-catchers! 

online video.

Alle video is tegenwoordig ook online video. Des te meer reden om op te vallen! We maken content- en advertentievideo’s voor bijvoorbeeld TikTok, Instagram, Facebook en YouTube. Wij adviseren je over de optimale lengte, het formaat en de inhoud. Nooit zomaar. Altijd met bravoure. Zodat jouw video opgemerkt wordt en niet snel vergeten. Omdat het écht binnenkomt. Wij maken video voelbaar.

fotografie.

Ben je bezig met video, dan kan fotografie ook zomaar hoog op je lijstje staan. Omdat je de visuele uitstraling van je merk wil boosten. Of omdat je meer visuele content nodig hebt voor je online marketing. Wij vinden het slim om dit samen op te pakken. Een fotograaf loopt namelijk makkelijk mee op een draaidag. Bovendien realiseer je zo een consistente, betrouwbare en professionele visuele uitstraling. Win-win!

wat kost een videoproductie?

Hoeveel kost nou zoiets? Een logische vraag. Waar eigenlijk nooit meteen een antwoord op te geven is. Omdat zoveel factoren de prijs bepalen. Hoeveel crew-mensen zijn er nodig op de set? Denk aan de regisseur, mensen voor het licht, de aankleding en set- en productie-assistenten. Maar ook make-up artiesten en stylisten. Hoeveel acteurs hebben we nodig? En wie? Hebben we te maken met portret- of beeldrechten? Of speciale vereisten voor televisie? Ook de locatie speelt natuurlijk een grote rol in de kosten. Evenals gewenste visuele effecten.  

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bottom line: er kan veel. Maar het moet ook kunnen, budgetwise. Daar blijven we realistisch in. Maar ook creatief! Geen zorgen dus. Want evenals veel bepalende factoren voor wat betreft de kosten, zijn er ook veel mogelijkheden. Wij kennen die. En zijn inventief. Met volop ideeën en vindingrijke oplossingen, bieden we je altijd een uniek en creatief concept. Samen maken we de beste keuzes. 

Video afspelen

vraag een kostenindicatie aan.

Wil je graag concrete voorbeelden en bijbehorende kostenoverzichten zien van verschillende soorten visuele content? Of ben je benieuwd wat we kunnen creëren voor jouw budget? 

meer bereiken met visuele content?

Natuurlijk! Of je nou een slimme videostrategie nodig hebt, een continue flow aan visuele content of
een rake tv-commercial. Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op.