Videoproductie

Videoproductie door Studio Bravoure, omdat wij een creatieve studio zijn met focus op film en video. Wij maken niet alleen video’s, wij zorgen dat deze video’s perfect aansluiten op jouw wensen.

Wij zien al jaren de enorme kracht die een goede video met zich meebrengt. Of je nou wilt informeren, entertainen of doelgericht aanzetten tot actie. Een goed geproduceerde video weet jouw doelstellingen te realiseren. En dat is toch precies wat jij wilt?

Wij denken met je mee en vertalen jouw wensen naar video’s die werken. Videoproductie door SB, leuker kan het niet.

Explainervideo4
SB-Explainervideo-3

Waarom kijken mensen video?

Denk eens na, wat doe jij online? Je checkt waarschijnlijk het nieuws, volgt een aantal websites, en je bekijkt je sociale media. En nu iets specifieker, lees je veel of kijk je graag video’s? Grote kans dat je regelmatig video’s kijkt. Op de websites die je bezoekt, maar ook omdat deze video’s met je gedeeld worden, bijvoorbeeld op sociale media.

Nu wordt er al jaren onderzoeken gedaan naar het gedrag van mensen online. Omdat alles digitaal gaat is het verzamelen van informatie een peulenschil. Daardoor weten we dat mensen steeds meer video’s kijken online. En dat is niet gek, want een video voldoet aan een aantal voorwaarden die mensen als prettig ervaren.

 • Tijd

  je weet precies hoe lang de video duurt.

 • Informatie

  je weet (ongeveer) wat je gaat kijken.

 • Ontspannen

  je kan achterover hangen en relaxed kijken i.p.v. dat je geconcentreerd moet lezen

 • Audiovisueel

  Een video bestaat uit beelden en geluiden, een combinatie die onze hersenen prikkelen en die wij als zeer prettig ervaren. Niet voor niets kijken mensen gemiddeld ruim 4 uur per dag naar bewegend beeld.

Ontspannen een video kijken

Je laat de video letterlijk tot je komen. De mooie beelden, fijne muziek, een prettige presentator of presentatrice, een krachtige voice-over, en eventueel ondersteunende animaties om een lastiger verhaal eenvoudig te maken. Die paar minuten waren het waard, want in korte tijd heb jij je laten informeren, entertainen of misschien wel overgehaald om iets te kopen. En weet je wat nog leuker is? Als de video zijn doel heeft bereikt deel jij deze waarschijnlijk ook met mensen waarvan jij denkt dat zij dit ook interessant vinden.

 • Prettig manier om uit te leggen

  Mensen kijken graag naar goede video’s.

 • Meer exposure

  Je zichtbaarheid wordt groter.

 • Naamsbekendheid

  Goed voor je autoriteit.

Explainervideo5
Explainervideo6

Succes voor jou?

Je ben hier terecht gekomen omdat je iets met video wilt doen of op zijn minst dat je hier meer vanaf wilt weten. Wat fijn voor jou dat je ons gevonden hebt. Wij kunnen je hier alles over vertellen en helpen bij jouw videoproductie. Van het bedenken en produceren tot op de juiste manier inzetten van jouw video.

Maar, laten we niet op de feiten vooruitlopen. Als jij nou even contact met ons opneemt gaan we daarna samen uitzoeken hoe wij jou kunnen helpen. Be Brave en bel 071 341 13 23 om een kennismaking in te plannen. Heb je al een idee? Mail het dan naar info@studiobravoure.nl (wij nemen dan z.s.m. contact met jou op).

Video nodig?

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!