Promotiefilm

Wil jij aandacht voor je organisatie, bedrijf of merk? Maak dan gebruik van een promotiefilm. Een luchtige, enthousiasmerende film zorgt voor positieve emoties bij je kijkers. Dat is precies wat je wilt. Je kan een promotiefilm voor van alles en nog wat gebruiken. Een nieuw product of dienst, maar ook als je iets op een leuke manier wilt delen.

Promotiefilmplaat1
Promotiefilmplaat2

Onze promotiefilm

Wij maken gave promotiefilms waar mensen naar willen kijken. Niet zomaar een ratatouille van beelden die lukraak achter elkaar geplaatst zijn, maar een mooi verhaal in beelden waar mensen enthousiast van worden. Wij nemen de mensen mee in het verhaal dat jij wilt vertellen.

Promotiefilm, voor wie?

Een promotiefilm is onmisbaar voor elk soort organisatie. Zowel b2b als b2c organisaties moeten werken aan een strakke mix van marketing- en communicatiemiddelen. Enthousiasmerende promotiefilms zijn daar een perfect voorbeeld van. Luchtig om naar te kijken, en krachtig omdat het jouw organisatie, bedrijf of merk positief onder de aandacht brengt.

 • Bedrijven

  Van mkb tot beursgenoteerd en multinationals. Wij verzorgen ook vertalingen.

 • Stichtingen

  Wij helpen jullie je verhaal onder de aandacht te brengen.

 • Overheden

  Interessant voor zowel interne als externe communicatie.

Promotiefilmplaat3
Promotiefilmplaat4

Voordelen promotiefilm

Onze studio zorgt ervoor dat jij promotiefilms krijgt die gezien gaan worden. Vertel ons wat je met je klanten wilt delen en wij zorgen voor de rest.

 • Enthousiasmeer je kijkers

  Verwen ze met mooie beelden en vrolijke muziek.

 • Activeer je doelgroep(en)

  Maak ze enthousiast en zet aan tot actie!

 • Meer exposure en ROI

  Zorg voor zichtbaarheid, de resultaten volgen.

Promotiefilm nodig?

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!