Over ons

Studio Bravoure is een filmbedrijf dat alle mogelijke filmproducties maakt. Onze opdrachtgevers variëren van multinationals tot het MKB en van overheden tot stichtingen. Ook werken wij samen met steeds meer creatieve bedrijven zoals reclame- en marketingbureau’s. Je kan ons een compleet uitgewerkt script geven om uit te voeren maar wij kunnen ook jouw volledig film- en videoproductie verzorgen van creatief concept en script tot mediastrategie en -planning en en van casting en catering tot het scouten van locaties. Wij werken in Nederland maar ook in het buitenland, net waar je ons nodig hebt. Heb je een goede partner nodig voor je videoproducties? Geef ons een belletje en we gaan samen met jou kijken hoe wij kunnen helpen.

Film & video: wees zichtbaar

Onze studio zorgt ervoor dat jij zichtbaar bent. Kwalitatief hoogwaardige producties op maat gemaakt voor verrassende prijzen. Én, we kijken verder dan onze neus lang is. Wij adviseren pro-actief wat voor jou het beste werkt. Mag jij zelf bepalen of je daarin meegaat of niet. Ons doel is ervoor zorgen dat jij je doelstelling behaald. Daar gaan we ver voor. Nieuwsgierig? Lees verder of neem contact op.

 • Content strategie & planning

  Wij helpen jou te bepalen wanneer, waar en hoe relevante content geplaatst wordt.

 • Videocontent

  Steeds weer nieuwe frisse video’s.

 • Fotografie

  Maak je posts mooier en relevant met maatwerk fotografie.

 • Animaties

  Vertel lastige zaken met een duidelijke animatie.

Film & video, voor wie?

Film & video zijn krachtige tools om jouw organisatie, merk of ideeën onder de aandacht van je doelgroep(en) te brengen. In feite is het voor elke professionele organisatie interessant om hier gebruik van te maken. Wil je een keer vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, organisatie of merk? Laat het ons weten!

 • Bedrijven

  Van mkb tot beursgenoteerd en multinationals. Wij verzorgen ook vertalingen.

 • Stichtingen

  Wij helpen jullie je verhaal onder de aandacht te brengen.

 • Overheden

  Interessant voor zowel interne als externe communicatie.

Film of video nodig?

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!